9/6/11

Οι μαριονέτες ξύπνησαν

Αυτά γίνονται όταν  λείπει το χρήμα. Τελικά ο κύριος Βγενόπουλος μόνο καλό που δεν έκανε με τον ερχομό του στον Παναθηναϊκό.
Κατάφερε να πουλήσει στην αρχή όραμα και ελπίδα στους φιλάθλους με μόνο σκοπό να πετάξει έξω από το παιχνίδι τον Βαρδινογιάννη. Ο δεύτερος ξενέρωμένος από την στάση των φιλάθλων απέναντί του την έκανε με ελαφρά ενώ ο κύριος Βγενόπουλος που μέχρι εκείνη την στιγμή πλασαριζόταν σαν ένας από τους πιο ισχυρούς επιχειρηματίες στην Ελλάδα μόλις είδε τα σκούρα χαιρέτησε και εκείνος.

Αποτέλεσμα τα παπαγαλάκια τους να έχουν εξοργιστεί για λογαριασμό του καθενός τους με την απέναντι πλευρά και να τα κάνουν όλα γης μαδιαμ στο ΔΣ του Παναθηναϊκού. Όλα τους έφταιγαν όπως  το ότι ο Βρίζας τελικά δεν ήρθε στον ΠΑΟ, είχαμε ανταγωνισμό σχετικά με το ποιος έχει προσφέρει περισσότερο στην ομάδα και πάνω από όλα υπήρχε προβληματισμός για ότι δεν υπάρχουν   πλέον χρήματα.Στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκού των 15.000.000 το 2008 και των 2.000.000 μεταγραφής του Μελίση. Είναι τουλάχιστον αστείο.

Κύριοι όποιος αγαπάει κάτι το κάνει ανιδιοτελώς. Άλλωστε κανείς δεν του το ζήτησε. Ας είναι καλά ο κόσμος και η ομάδα, όλη οι άλλοι είναι περαστικοί . Ιδίως όταν είναι παπαγαλάκια. Όσο καιρό υπήρχαν χρήματα τους βλέπαμε όλους στο προσκήνιο. Τώρα όλοι χάθηκαν. Προσπαθεί ο καθένας τους να ρίξει τις ευθύνες στους άλλους ενώ παλαιότερα όλοι έσπευδαν να πάρουν μερίδιο από τον πολυμετοχικό. Καλώς η κακώς όμως η ιστορία όλους τους ξεμπροστιάζει και οι μάσκες αργά  η γρήγορα πέφτουν. Η υπομονή του κόσμου όμως εξαντλείται σιγά σιγά.

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

like

Δημοσίευση σχολίου