17/3/11

Τα επεισόδια ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΟΚ είχε πάρει ένα θεωρητικά σκορ πρόκριση στον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ 0-0. Όλοι θεωρούσαν ότι ήταν πολύ κοντά στην πρόκριση.

Παρ' όλα αυτά η φανέλα της ΑΕΚ φάνηκε πιο βαριά και η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με 0-1 με γκολ του Τραϊανού Δέλλα.

Εξωαγωνιστικά τώρα το γήπεδο του ΠΑΟΚ έμοιαζε μπουρλότο. Από τις ατμόσφαιρες που κάθε ποδοσφαιριστής είτε είναι αντίπαλος πολύ περισσότερο όμως όταν παίζει στην ομάδα γουστάρει να βλέπει. Εξέδρες κατακόκκινες από τις φωτοβολίδες συνθήματα ασταμάτητα για την ομάδα του ΠΑΟΚ και φίλαθλοι οι οποίοι εκείνη την στιγμή έχουν μεταφερθεί σε ένα διαφορετικό χώρο-χρόνο εξτασιασμένοι απο την μαγεία της στιγμής.

Κρίμα όμως που κάποιοι κατάφεραν όλο αυτό το ντελίριο ενθουσιασμού και 'Παοκολαγνείας' να το δηλητηριάσουν. Αρχικά με αναρίθμητα βεγγαλικά στον αντίπαλο παίκτη Νάτσο Σκόσο και στο 55'  με φωτοβολίδα που πετάχτηκε και βρήκε την πλάτη του Σάχα. Εποχές που γυρίζουν τον ΠΑΟΚ πολλά χρόνια πίσω. Εποχές Παρίς Σεν Ζερμέν. Ανεγκέφαλοι φώναζαν ότι θα καταστρέψουν τον αγώνα εισπράττοντας τις αποδοκιμασίες των υπολοίπων οπαδών του ΠΑΟΚ.

Στο 88' μάλιστα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με τον διαιτητή Μάνταλο να διακόπτει το παιχνίδι.Σκηνές που πληγώνουν την ιστορία του ΠΑΟΚ με οπαδούς να κατευθύνονται από την  θύρα 4 στην 1 και να πετάνε αντικείμενα σε άλλους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Συμπλοκές με σεκιούριτι και οπαδοί να φωνάζουν 'είναι βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα'. Μάλλον κάποιοι έχουν βάλει στο μάτι τον Θοδωρή Ζαγωράκη και να φέρουν τον ΠΑΟΚ σε παλιές εποχές. Οι παίκτες της ΑΕΚ πάντως προκειμένου να μην κάψουν εντελώς τον ΠΑΟΚ γύρισαν στον αγωνιστικό χώρο για να λήξει το παιχνίδι και στην συνέχεια αποσύρθηκαν γρήγορα στα αποδυτήρια καθώς οι κουκουλοφόροι έκαναν πάλι την είσοδό τους.

Δείτε τις φώτο:



Paok_AEK_ultras_1 Paok_AEK_ultras_2 Paok_AEK_ultras_3
Paok_AEK_ultras_4 Paok_AEK_ultras_5 Paok_AEK_ultras_6
Paok_AEK_ultras_7 Paok_AEK_ultras_8 Paok_AEK_ultras_9


Δείτε τα βίντεο:





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου