22/9/11

Δυσαρέσκεια Mirallas

Έντονα δυσαρεστημένος από τη μη κλήση του στην εθνική Βελγίου εμφανίστηκε ο Κέβιν Μιραλάς. Ο
επιθετικός του Ολυμπιακού εξέφρασε τη δυσφορία του για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της ομάδας Ζορζ Λέεκενς, ενώ συμπλήρωσε πως η χώρα του έχει ακόμα ελπίδες για πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Αρχικά, ο Μιραλάς δήλωσε στην εφημερίδα «Derniere Heure»: «Είπα τι σκέφτομαι σεβόμενος τον προπονητή. Αν αυτός είναι ο λόγος που δεν καλούμαι πλέον, λυπάμαι. Όταν δεν αγωνιζόμουν στη Σεντ Ετιέν, πάντα ήμουν στις κλήσεις. Τώρα, συμβαίνει το αντίθετο. Παρότι παίζω συνέχεια στον Ολυμπιακό, πλέον δεν καλούμαι. Ξέρω πως υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά τουλάχιστον πιστεύω πως αξίζω μία ευκαιρία».
Και συμπλήρωσε: «Ίσως παίζει ρόλο κι αυτό. Πιθανώς ένας παίκτης να ξεχνιέται όταν δεν παίζει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα, αλλά δεν θέλω να το κάνω προσωπικό. Δεν ξέρω αν είναι θέμα συστήματος του προπονητή. Ίσως είναι και αυτό. Απλώς είμαι λυπημένος και περιμένω. Πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω σε πολλές θέσεις και στενοχωριέμαι γιατί θέλω να βοηθήσω την εθνική κι ελπίζω να επιστρέψω. Μακάρι να είμαι στις επόμενες κλήσεις».
Επίσης, ο επιθετικός των πρωταθλητών Ελλάδος υπογράμμισε: «Δεν θέλω την ταμπέλα του γκολτζή, αλλά αν σε ένα ματς έχω κάποιες ευκαιρίες, θα σκοράρω τουλάχιστον μία φορά. Δεν είναι εύκολη η θέση του επιθετικού στην εθνική, πρέπει να σκοράρει αμέσως».
Τέλος τόνισε για τις ελπίδες πρόκρισης του Βελγίου: «Ακόμη υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης, αλλά δεν είναι εύκολο. Θέλω να παίξω πάντως σε ένα Μουντιάλ. Δεν έχει σημασία για μένα. Είτε γίνεται στη Βραζιλία, είτε στο Περού (γέλια), θέλω να παίξω σε ένα Μουντιάλ. Αυτό είναι που μου λείπει».


Από www.novasports.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου