8/3/11

Η παράγκα των ελληνικών γηπέδων(video)

Σε αυτήν την χώρα όλο για παράγκες ακούμε ενώ κανείς δεν τιμωρείται. Είναι κάτι σαν το χρέος της χώρα το οποίο μάλλον είναι αυτοδημιούργητο
αφού κανείς τελικά δεν τιμωρήθηκε άρα δεν έφταιξε κανείς για αυτό το χάλι. Αυτό είναι άλλη κουβέντα όμως.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο κύριος Κούγιας να φωτογραφίζει και να κατηγορεί εμμέσως πλην σαφώς τον Μπέο ότι κινεί τα νήματα να λέει μάλιστα 'μετά την παράγκα του Μητρόπουλου τώρα βρισκόμαστε στην τελευταία παράγκα στην οποία βρίσκεται ο εξυγιαντής κύριος Μπέος'.Λέει ότι του δόθηκαν 4 κασέτες από δημόσιες συζητήσεις παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου στις οποίες αποκαλύπτονται όλα αυτά τα οποία δηλώνει.

Αναφέρεται στον Δαλούκα από τον οποίο ζητήθηκε να συνεργαστεί και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό Βόλου. Ακόμη γίνεται λόγος για απειλή της ζωής της γυναίκας του κυρίου Δαλούκα. Επίσης ο Αλέξης Κούγιας αναφέρεται σε αρχηγό της νέας παράγκας που μπορεί να επιλέγει διαιτητή στον αγώνα Άρης Πάο.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος παρενέβη. Είπε ότι ο κύριος Κούγιας θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην δικαιοσύνη για όλα αυτά που είπε ενώ αποκαλύφθηκε ότι εκείνος που έδωσε τις κασέτες στον κύριο Κούγια ήταν ο Νικόλας Πατέρας. Πάντως έσπευσε στην συνέχεια να δηλώσει ότι έχει άγνοια για αυτές τις κασέτες και δεν ξέρει καν αν υπάρχουν!

Το ελληνικό ποδόσφαιρο για άλλη μια φορά εντυπωσιάζει.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου