9/4/11

Nτουντού Σεαρένσε η απάτη!

Εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα αυτός ο μεγάλος :) παίκτης είναι πλέον παρελθόν για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο επίσης.

Ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε με τις καλύτερες προοπτικές και περγαμηνές στον Ολυμπιακό. Βέβαια και τα 6εκ ευρώ δεν είναι και λίγα για 4 χρόνια. Στον πρώτο χρόνο ο Ντούντου ήταν καλός(πολύ καλός για τους φίλους του Ολυμπιακού).Ακόμη και τότε όμως μπορούσες να διακρίνεις στοιχεία μη μεγάλου παίκτη όπως οι προκλητικοί πανηγυρισμοί σε στιγμές των γκολ μόνο και μόνο για να εκνευρίσει τους αντιπάλους του. Το γεγονός δε ότι συνέχεια κατευθυνόταν προς τους φιλάθλους της θύρας 7 δείχνει ότι το είχε μάθει καλά το μάθημα με τους φιλάθλους η αν μη τι άλλο κάποιος τον είχε δασκαλέψει. Παρ' όλα αυτά το στιλ του ήταν αρχοντικό στο κέντρο.

Από την δεύτερη χρονιά και μετά ο κύριος Ντούντου βάρυνε απότομα. Τα παραπανίσια κιλά και τα 'μαγουλάκια' που είχε κατεβάσει ήταν αντικείμενα επικριτικού σχολιασμού πλέον και από τους ανθρώπους της ομάδας του. Αποκορύφωμα του μη επαγγελματισμού του ήταν η επιδείνωση του τραυματισμού του σε φιλικό του Ροναλντίνιο σε περίοδο άδειας απο τον Ολυμπιακό.

Παρ' όλα αυτά όλοι πίστεψαν ότι φέτος με τον Βαλβέρδε θα έμπαινε στον σωστό δρόμο. Τίποτα όμως, η χρονιά όλη ήταν και πάλι πολύ μέτρια ενώ τώρα ο κύριος Ντούντου άρχισε να γίνεται εριστικός και για τους ίδιους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Το twitter έγινε το μέσο από το οποίο σχολίαζε τα πάντα που γινόταν εντός γηπέδου ενώ το γεγονός ότι συμφώνησε λίγο πολύ με την δήλωση του Σισέ ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι βάρβαροι φαίνεται να μην του το συγχώρησαν ποτέ οι φίλαθλοι του ΟΣΦΠ.Στον αγώνα μάλιστα Ολυμπιακού Καβάλας οι οπαδοί του ΟΣΦΠ τον αποδοκίμαζαν έντονα καθ όλη την διάρκεια.

Έτσι γράφτηκαν οι τίτλοι τέλους ενός από τους πιο προκλητικούς,εριστικούς και συνάμα ρηχούς παίκτες σε απόδοση στον Ολυμπιακού. Όταν συνδυάζονται αυτά τα χαρακτηριστικά δημιουργείται ένα μείγμα εκρηκτικό και απωθητικό το οποίο αργά η γρήγορα θα φτάσει και στους οπαδούς της ομάδας σου.Ο Ντούντου πήγε στην Ατλέτικο Μινέιρο της Βραζιλίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου