12/4/11

Όχι απο Δημήτρη Μελισσανίδη

Έσπευσε λοιπόν ο κύριος Μελισσανίδης να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και να ξεκαθαρίσει ότι δεν προτίθεται να αναλάβει την ΠΑΕ ΑΕΚ
Τα τελευταία χρόνια οι φίλαθλοι της ΑΕΚ έχουν συνδέσει την άνοιξη όχι με άνθηση της φύσης αλλά με τα σενάρια εισόδου του Δημήτρη Μελισσανίδη στα διοικητικά της ΑΕΚ.Αυτή τη φορά δόθηκε τέλος στα σενάρια πριν μπει το καλοκαίρι. Πάλι καλά. Ίσως θα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή αυτό το αστείο.

Ο Ντέμης σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πήγε να βρει το Μελισσανίδη για να του ζητήσει ότι αν προτίθεται να μπει στην ΠΑΕ η καταλληλότερη στιγμή είναι τώρα. Αυτό δεν διαψεύδεται από κανένα δημοσίευμα ούτε καν απο τον κύριο Μελισσανίδη. Κάτι που σημαίνει πως μάλλον έγινε αυτή η συνάντηση και ότι ο Ντέμαρος δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με την ΑΕΚ. Είμαστε σίγουροι για αυτό και ας έχει βαλθεί να αποδείξει το αντίθετο. Οι μεγάλες αγάπες πληγώνουν και πολύ μάλιστα αυτό ξέρουμε εμείς.  Κάποια tattoo δεν τα κολλάς απλά πάνω σου αλλά τα χτυπάς. Όλα αυτά όμως για τους τρελούς.

Για την τετράγωνη όμως λογική του κυρίου Μελισανίδη η ΑΕΚ δεν χωράει αυτή τη στιγμή στο κεφάλι του καν. Και ας βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Και ας σε έχει φτιάξει σαν επιχειρηματία και ας σου κάνει την πιο δωρεάν διαφήμιση. Οι προϋποθέσεις σίγουρα δεν είναι ευνοϊκές. Αν ήταν τότε οι ενδιαφερόμενοι θα ήταν πολλοί. Δεν θα χρειαζόταν να αποδείξει κανείς το πόσο ΑΕΚ είναι. Όταν όμως βλέπεις να ξεφτιλίζεται η ΑΕΚ μέρα με την μέρα, η κατρακύλα να έχει πάρει μη αναστρέψιμη πορεία και εσύ δεν ιδρώνεις καν,  τότε ίσως θα πρέπει και οι ίδιοι οι φίλαθλοι να πάψουν να ελπίζουν σε κάτι. Θα πρέπει ίσως να βάλουν στο μυαλό τους ότι εκείνες οι φωνές που λένε ότι ο κύριος "Τίγρης" εμφανίζεται όταν υπάρχει προοπτική κέρδους μάλλον κρύβουν μια δόση αλήθειας.

Σίγουρα είναι δύσκολο να αναλάβει κανείς τα ηνία της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή, όμως είναι αλήθεια ότι χρειάζεται ένας "μεγάλος" να το κάνει και να μπορεί μάλιστα. Όταν λέμε "μεγάλος" εννοούμε μεγαλόψυχος η αλλιώς "τρελός". Δυστυχώς ο κύριος Μελισανίδης ήταν δύο φορές κατώτερος των περιστάσεων. Προς τιμή του δεν θέλει να παραμυθιάζει τους ανθρώπους της ΑΕΚ από την άλλη όμως αυτό δεν είναι αρκετό για να ξανανέβει στην εκτίμηση των Αεκτζήδων.  Την ιστορία την γράφουν με χρυσά γράμματα οι τρελοί ευτυχώς η δυστυχώς, οι υπόλοιποι προσέχουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς λες και θα τους πάρουν μαζί τους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου