8/4/11

Ψωμιάδης ένοχος και σε δεύτερο βαθμό!

Ο κύριος Παναγιώτης Ψωμιάδης καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό για παράβαση καθήκοντος από το πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης.
Ο κύριος Ψωμιάδης δικάζεται λοιπόν σε 12 μήνη φυλάκιση με τριετή αναστολή. Επίσης η καταδίκη του αυτή σημαίνει ότι θα τεθεί σε αργία και μάλιστα δεν θα έχει δικαίωμα να εκλεγεί σε δημόσια θέση ακόμη και αν προσφύγει για αναίρεση της απόφασης από τον Άρειο Πάγο.

Να σας θυμίσουμε ότι ο λόγος της καταδίκης του ήταν το γεγονός ότι μείωσε παράνομα ένα πρόστιμο σε βενζινάδικο ύψους 819.000 ευρώ σε 5.000! Το πρατήριο νόθευε τα καύσιμα κατ' εξακολούθηση και μέσα στο πρατήριό του λειτουργούσε παράνομο εργαστήριο αποχρωματισμού και νοθείας πετρελαίου θέρμανσης.

Τελικά φαίνεται πως όλα εδώ πληρώνονται. Ο αυτοαποκαλούμενος πατριώτης τελικά δεν μας εξήγησε για ποιο λόγο έγινε αυτή η μείωση. Είχε κανένα όφελος ο ίδιος από μια τέτοια πράξη; Τι κρίση μεγαλοκαρδίας τον έπιασε ξαφνικά; Όλα αυτά για την Ελλάδα; Από την άλλη πρέπει να ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής του.

Θα είχε προετοιμαστεί να μας "κουφάνει" όλους αυτός ο αδικημένος άνθρωπος από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ξεκινώντας από εκπομπές "κοινωνικού" περιεχομένου όπως της κυρίας Στεφανίδου μέχρι αντικειμενικών ειδήσεων όπως του Mega. Δυστυχώς όμως για αυτόν όλα είχαν σήμερα απεργία.

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

Διαβασα πολλα αρθρα για την καταδικη του Ψωμιαδη.
Αυτό που θα ηθελα να μαθω αν ξερει καποιος ειναι ποιο ηταν το βενζιναδικο,ωστε να μην παω ποτε εκει.
Πρεπει να τιμωρηθει ο Ψωμιαδης , πρεπει να τιμωρηθει , ομως και το βενζιναδικο. Οχι μονο με τα προστιμα, αλλα με την γνωστοποιηση των στοιχειων του , ωστε κανενας να μην πηγαινει και να το σκεφτονται καποιοι αλλοι , λιγο παραπανω οταν νοθεουν την βενζινη και γενικα κλεβουν τον κοσμο.

Δημοσίευση σχολίου