12/4/11

Ανεπανάληπτες στιγμές για Μπατίστ

Ο Μάικ Μπατίστ σε μία συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα μίλησε για της πιο όμορφες στιγμές που έχει ζήσει με τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Μπατίστ:

"Πολλές σημαντικές στιγμές. Θα έλεγα όμως η κατάκτηση του πρώτου τροπαίου στην Ευρωλίγκα. Ήταν στην Αθήνα και παίζαμε πολύ καλά από την αρχή της σεζόν μέχρι το τέλος. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις σε τόσο υψηλό επίπεδο καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Είχαμε και τύχη και καταλήξαμε να πάρουμε τον τίτλο μέσα στο σπίτι μας.

Ήταν κάτι εκπληκτικό γιατί την προηγούμενη σεζόν, το 2006, είχαμε ηττηθεί από την Ταού Κεράμικα στα τελευταία δευτερόλεπτα και χάσαμε την ευκαιρία να πάμε στο Φάιναλ Φορ. Ήταν σοκαριστικό για μας, το σούτ του Πριτζιόνι, ένα πολύ καλό σουτ, αλλά ξέρεις ότι αυτό είναι το μπάσκετ. Όμως από εκείνη τη στιγμή που χάσαμε, βάλαμε το μυαλό μας και την καρδιά μας το καλοκαίρι για να επιστρέψουμε σε αυτή τη θέση και να προκριθούμε στο Φάιναλ Φορ και να το κατακτήσουμε.

Στις προπονήσεις πάντα μπαίνουμε για να δουλέψουμε σκληρά και να ακολουθήσουμε αυτά που κάνουν οι παλαιότεροι στην ομάδα, όπως κυρίως ο Διαμαντίδης και ο Τσαρτσαρής, παιδιά που γνωρίζουν πως λειτουργεί το σύστημα του Παναθηναϊκού. Γιαυτό πάντα προσπαθήσεις να ακούσεις τι θα πούνε αυτοί και ο Ομπράντοβιτς, ο οποίος είναι ένας πολύ έντονος προπονητής και αν δεν κάνεις κάτι καλά θα σου δώσει να το καταλάβεις.

Δεν είναι κάτι προσωπικό, απλά θέλει πάντα να παίζεις βάσει των ικανοτήτων σου και έτσι θα έρθει στο πρόσωπό σου και θα σου πει κάποια πράγματα που δεν θα σου αρέσουν, αλλά στο τέλος της ημέρας θα πάμε στα αποδυτήρια και θα σε κάνει να καταλάβεις ότι δεν είναι κάτι προσωπικό και ότι είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος εκτός παρκέ.

Μέσα σε αυτό όμως, θέλει να γίνει παίκτης αλλά δεν μπορεί και έτσι θέλει να ευχαριστιόμαστε το άθλημα εμείς που παίζουμε, γιατί δεν διαρκεί για πάντα και όταν θα ξαναβρίσκεσαι με τους φίλους σου και θα θέλεις να μιλήσεις μαζί τους, να έχεις όμορφες αναμνήσεις και ωραίες ιστορίες να πεις. Για αυτό πάντα μας λέει να μπαίνουμε μέσα και να δουλεύουμε σκληρά, να ακούμε όσα λέει και να προσπαθούμε να δίνουμε προσοχή σε αυτά."

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου