17/1/11

Καπετάνιος για να μην ξεχνιόμαστε

Εκεί που το είχαμε ξεχάσει εντελώς ο κύριος Βαρδινογιάννης ήρθε να κάνει ξανά αισθητή την παρουσία του.
Μάλιστα κατά την διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Καβάλα επειδή δεν του άρεσαν τα σχόλια του δημοσιογράφου μπήκε στα ειδησεογραφικά και απαίτησε να σταματήσει η μετάδοση.Αυτό σε συνδυασμό με την διαιτησία του κυρίου Χαραλαμπίδη δείχνει ένα καθεστώς 'τρομοκρατίας' το οποίο πάει να καθιερωθεί.Από την άλλη ο Ολυμπιακός βλέποντας όλο αυτό το σκηνικό να διαδραματίζεται αρχίζει και ανησυχεί και προσπαθεί αλλάξει την όλη κατάσταση.Κύκλοι του Ολυμπιακού δήλωσαν ότι: 

Η διαιτησία του Χαραλαμπίδη το Σάββατο και του Μήτσιου χθες στο ΟΑΚΑ γύρισαν το ελληνικό ποδόσφαιρο 20 χρόνια πίσω. Το ντου του Κ. Βαρδινογιάννη στο χώρο των σχολιαστών της NOVA με απαίτηση να σταματήσει η μετάδοση του αγώνα επειδή η κρίση του δημοσιογράφου που έκανε την περιγραφή δεν του άρεσε, δείχνει ξεκάθαρα την πράσινη αντίληψη για το ποδόσφαιρο και την ενημέρωση. Η συμπεριφορά του κ. Βαρδινογιάννη επιβεβαιώνει απόλυτα το γεγονός ότι γυρίσαμε 20 χρόνια πίσω.

Αναμένεται να δούμε βέβαια αν η απάντηση του Ολυμπιακού θα περιοριστεί στις δηλώσεις η αν θα έχουμε παρόμοιες συμπεριφορές και από την πλευρά του.

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ...

Δημοσίευση σχολίου