14/1/11

Αλόνσο: Σουμάχερ ο πιο επικίνδυνος

Ο Φερνάντο Αλόνσο σε συνέντευξη τύπου έδειξε να υπολογίζει ακόμα τον Μίκαελ Σουμάχερ παρ' όλο που πέρυσι ήταν στα 'αζήτητα'
και παρ' όλη την αποχή του από τους αγώνες για 4 περίπου χρόνια.Όμως ο Φερνάντο Αλόνσο όταν ρωτήθηκε ότι φέτος θα υπάρχουν πέντε παγκόσμιοι πρωταθλητές στην πίστα και ποιον φοβάται περισσότερο εκείνος απάντησε ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι ο πιο επικίνδυνος. Ακόμη συμπλήρωσε: "Αν θα έπρεπε τώρα τον Ιανουάριο να πω ένα όνομα για αυτόν που θα νικήσει είναι αυτό του Μίκαελ. Είναι εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, δεν έχει να αποδείξει τίποτα. Είχε μια δύσκολη χρονιά, αλλά είναι ακόμα πρωταθλητής. Είναι ακόμα σε σούπερ επίπεδο και αν έχει το σωστό μονοθέσιο, τότε θα μπορεί να είναι ανταγωνιστικός".
Όσον αφορά τον περσινό παγκόσμιο πρωταθλητή Σεμπάστιαν Φέτελ είπε: "Ευτυχώς για μένα το μονοθέσιο μας είναι καλύτερο από τα υπόλοιπα και έτσι ο δυσκολότερος αντίπαλός μου θα είναι ο Φελίπε Μάσα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Σεμπάστιαν θα είναι πολύ ανταγωνιστικός. Θα έχει την εμπειρία θα είναι ψύχραιμος την κατάλληλη στιγμή. Θα οδηγήσει καλύτερα από πέρυσι και αυτό τον κάνει επικίνδυνο προς εμάς. Η McLaren επίσης θα είναι ένα από τα φαβορί".

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου