29/5/11

Η άπιαστη Barca

Τελικά αυτή η ομάδα έχει βαλθεί να μας τρελάνει όλους. Από χθες η Μπαρτσελόνα είναι η πρωταθλήτρια  του Champions League.
Δίκαια,αντρίκεια, ξεκάθαρα. Όσοι προσπαθούσαν τόσο καιρό να την αμφισβητήσουν κρύφτηκαν ξανά στα λαγούμια τους. Γιατί είναι πολύ εύκολο να κρίνεις κάποιον στα λόγια όταν όμως έρχεται η Μπάρτσα κάθε τόσο και σου κλίνει το στόμα θα πρέπει να προσέχεις τα λόγια σου.

Δεν λέμε ότι δεν επιτρέπεται η κριτική απλά όταν μια ομάδα σου έχει αποδείξει τόσες πολλές φορές την αξία της θα πρέπει αν μη τι άλλο να είσαι πιο προσεκτικός. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η ομάδα θα μείνει στην ιστορία αν όχι ως η καλύτερη όλων των εποχών τουλάχιστον σαν μία από τις καλύτερες ομάδες.Είμαστε πολύ τυχεροί που απολαμβάνουμε μια τέτοια ομάδα που εκτός από το ποδόσφαιρο πρεσβεύει και άλλα πράγματα. Αυτά τα αφήνουμε όμως για τους φιλόλογους.

Τέλος θα λέγαμε ότι και η Μάντσεστερ δεν ήταν αμελητέα ποσότητα. Φαινόταν ότι το είχε μελετήσει πολύ το χθεσινό της παιχνίδι. Έτρεχε ακατάπαυστα σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου πίεζε παντού άλλα στο τέλος φάνηκε να την προδίδουν οι δυνάμεις της. Έχασε τις δυνάμεις της όχι γιατί είχε γερασμένους παίκτες όπως πολύ δήλωσαν αλλά γιατί απλά δεν γίνεται για 90 λεπτά να κυνηγάς συνέχεια την μπάλα. Φάνηκε πολύ ξεκάθαρα χθες και ένα άλλο πράγμα. Το να είσαι δυνατός και να τρέχεις συνέχεια ακόμη και στο ποδόσφαιρο της εποχής μας δεν αρκεί. Πρέπει πρώτα από όλα να ξέρεις ΜΠΑΛΙΤΣΑ.

Συγχαρητήρια σε όλη αυτή την παλιοπαρέα της Μπαρτσελόνα που έχει βαλθεί να μας τρελάνει όλους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου