22/9/11

Σκέψεις ενός φιλάθλου για την αρχή της super league...

Βλέποντας τις 3 πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος, μπορεί κανείς να συνειδητοποιήσει πως η
 κρίση δεν έχει ακουμπήσει μόνο την οικονομία αλλά και τον ποδοσφαιρικό κόσμο! Αρχικά, στις 3 πρώτες αγωνιστικές έχουμε παιχνίδια που δεν έχουνε γίνει! Οι ομάδες της super league είναι πιο αδύναμες από ποτέ! Χτες παρακολουθήσαμε την ΑΕΚ σε έναν απολαυστικό αγώνα με την Ξάνθη όπου είχε 7 γκολ. Μια ΑΕΚ που είχε πρόβλημα σε όλες τις γραμμές! Αυτό δεν είναι τόσο ορατό εντός Ελληνικών συνόρων καθώς οι αντίπαλοί της είναι ακόμα χειρότεροι! Όλοι είδαν τι έγινε όταν αντιμετώπισε την Άντερλεχτ, μια καλή ομάδα αλλά αν θέλουμε να λέμε πως το Ελληνικό ποδόσφαιρο κάνει βήματα προς τα εμπρός, θα έπρεπε τουλάχιστον η ΑΕΚ να μπορεί να την αντιμετωπίσει στα ίσα! Μην ξεχνάμε πως οι κιτρινόμαυροι ιστορικά και σαν ''βάρος'' φανέλας είναι η 3η Ελληνική ομάδα!

Δεν είναι η ΑΕΚ μόνο η ομάδα που απογοητεύει! Ο Παναθηναϊκός με τον πρόωρο αποκλεισμό του απο την ευρώπη, ο Ολυμπιακός που δεν βλέπεται, στις μεσαίες ομάδες που φέτος δείχνουν χειρότερες από αυτές που υποβιβάστηκαν πέρσι!

Η μόνη ομάδα που μου αρέσει, όχι τόσο για το ποδόσφαιρο που παίζει, αλλά γιατί δείχνει σοβαρή μέσα στο γήπεδο, είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές και δείχνει μια ωριμότητα και μια σταθερή πορεία τα τελευταία χρόνια είναι ο ΠΑΟΚ. Κατάφερε να μπεί στους ομίλους του Europa league, Πήρε μια καλή ισοπαλία απο μια πολύ καλή ομάδα όπως η Τότεναμ, δείχνει καλό πρόσωπο στην Ελλάδα και έχει και καλού παίχτες!

Ίσως να είναι νωρίς ακόμα, αλλά πολύ φοβάμαι πως δεν θα αλλάξουν τα πράγματα!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου