11/3/11

Νίκος Ζήσης συνέντευξη στην «La Nazione»

Ο Νίκος Ζήσης γκαρντ της ιταλικής ομάδας της Σιένα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "La Nazione" δήλωσε πόσο δύσκολη είναι η αποστολή τους απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ακόμη δήλωσε πως θα ήθελε να αγωνιστεί πάρα πολύ στο final 4 όμως κάτι τέτοιο είναι πάρα πολύ δύσκολο τόσο γιατί απέναντί τους είναι ο Ολυμπιακός όσο γιατί οι φίλαθλοι της ομάδας του Ολυμπιακού είναι αρκετά δυναμικοί και ξέρουν να υποστηρίζουν την ομάδα τους.


Αναλυτικά όλη η συνέντευξή του: 


«Ένα μικρό διάλειμμα ήταν σημαντικό. Κοιτάμε προς τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, όπου θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα που θα είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσουμε. Χρειαζόμαστε τρεις νίκες για να φθάσουμε στο φάιναλ φορ και χρειάζεται να έχουμε πολύ ενέργεια, αρκετή προετοιμασία ακόμα από τεχνικής πλευράς και βέβαια καρδιά», τόνισε αρχικά.

Για το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει ελληνική ομάδα: «Δεν με πειράζει. Θα προσεχθώ ίσως παραπάνω από τους φιλάθλους, αλλά εν τέλει το να είμαι αντίπαλος με μια ελληνική ομάδα, τούρκικη ή ισπανική είναι το ίδιο για μένα. Το όνειρό μου είναι να αγωνιστώ ξανά στο φάιναλ φορ. Η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ θα είναι καυτή, γιατί οι οπαδοί του Ολυμπιακού ξέρουν να υποστηρίζουν την ομάδα τους. Εμείς όμως είμαστε έμπειροι. Θα είναι πραγματικά δύσκολα, αλλά είναι μόνο ένας αγώνα μπάσκετ».

Τέλος για τη συνάντηση που είχε με το φίλο και κουμπάρο του, Βασίλη Σπανούλη, στη Θεσσαλονίκη:  «Δεν μιλήσαμε καθόλου για τη σειρά. Μόνο για τον γιο του και τον γιο μου που θα γεννηθεί σε λίγο καιρό. Μετά είπαμε “ΟΚ. Θα είμαστε αντίπαλοι για σαράντα λεπτά σε τρία, τέσσερα ή πέντε ματς και ο καθένας θα σκέφτεται την ομάδα του”».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου