3/3/11

Ο γραφικός κύριος Μπέος

Τελικά φαίνεται ότι ο κύριος Αχιλλέας Μπέος έχει καθιερώσει να λέει σαχλαμάρες και γελοιότητες σε σταθερή βάση. Μόνο αυτό μπορεί να πει κανείς
βλέποντας τον χθεσινό αγώνα Ατρομήτου-Ολυμπιακού Βόλου με τον Βόλο να μειώνει σε 2-1. Αντί λοιπόν να σταθεί στην τύχη και στις περισσότερες πιθανότητες που θα έχει ο Βόλος εξαιτίας του σκορ για να προκριθεί στην επόμενη φάση ο κύριος Αχιλλέας πήγε ένα βήμα παραπέρα.

Από την μακρόχρονη εμπειρία ως ποδοσφαιριστής και επειδή ξέρει πολλά κιλά μπάλα προέβλεψε ότι στο Βόλο η ομάδα του Περιστερίου θα φάει τέσσερα. Συνέχισε το show λέγοντας ότι ο Βόλος θα είναι η ομάδα που θα πάει στον τελικό και ότι θα διεκδικήσει την έξοδο στο uefa μέσω πλέι οφ. Αν και αγωνιστικά η κατά τα άλλα συμπαθής ομάδα του Βόλου δεν μας κάνει να έχουμε τέτοια βεβαιότητα για να το λέει ο κυρ Αχιλλέας κάτι θα ξέρει.

Ύστερα από όλα αυτά που έχει κάνει και έχει πει ο κυρ Αχιλλέας εμείς θα αντιστρέψουμε το ερώτημα προς τον ίδιο και θα πούμε πως και τέτοιους ανθρώπους δεν τους έχει ξεπεράσει το ποδόσφαιρο; Αν μη τι άλλο δεν νομίζουμε να έχουν και καμία ιδιαίτερη σχέση με το άθλημα ούτε να είναι και διατεθειμένοι τουλάχιστον να μάθουν.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου