9/3/11

Όργια Μπατσελόνα στο Καμπ Νόου

Όσοι είχαν τις παραμικρές αμφιβολίες για το κατά πόσο η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να κάμψει τις αντιστάσεις της ομολογουμένως πολύ καλής
Άρσεναλ πρέπει να πήραν μια απάντηση χθες.


Αν και χθες η Άρσεναλ δεν ήταν τόσο καλή παρ' όλα αυτά πήγε στην Ισπανία για να διαφυλάξει το 2-1 υπέρ της από την Αγγλία. Δεν έκανε το ίδιο λάθος να ανοιχτεί όπως τον περσινό αγώνα και παρ' όλο που μέχρι το 30 φαινόταν να το κρατάει κάπως το σκορ όταν οι μηχανές της Μπάρτσα ανέβηκαν δυστυχώς όλα χάθηκαν.


Το 1-0 για την Μπάρτσα ο Μέσι στο 48' με ντρίπλα σε χώρο ενός τετραγωνικού. Στο δεύτερο ημίχρονο αν και η Μπαρτσελόνα φαινόταν ότι όπως πήγαινε το ματς αργά η γρήγορα θα πετύχαινε ένα δεύτερο τέρμα η ροή του αγώνα ήταν διαφορετική. Στο 53' ύστερα από κόρνερ ο Μπούσκετς θα πετύχει αυτογκόλ και από και πέρα φαινόταν ότι θα έχουμε ένα νέο παιχνίδι. Πράγματι στο 56' ο Ρόµπιν Φαν Πέρσι πήρε κόκκινη γιατί συνέχισε την φάση όταν υποδείχτηκε οφσάιντ. Ο Φαν Πέρσι ήταν πολύ κακός χθες, πολλά νεύρα και πιο πολύ μιλούσε παρά έπαιζε μπάλα.


Στο 69' ο Τσάβι ύστερα από πάσα του Βίγια έκανε το 2-1 και από εκεί και πέρα κανείς δεν πίστευε ότι ο αγώνας θα πήγαινε σε παράταση. Στο 71 ο Μέσι έκανε το 3-1 με πέναλτι που κέρδισε ο Πέδρο. Στην συνέχεια του ματς η Μπαρτσελονα έχασε ευκαιρίες να αυξήσει την διαφορά κάτι το οποίο δεν έγινε. Στο τέλος του αγώνα πήγε να γίνει το 'τέλειο έγκλημα' με τον Αρσάβιν να βγάζει μπαλιά στον Μπέντερ ο οποίος άνοιξε το κοντρόλ και δεν κατάφερε να πλασάρει τον Βαλντές.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου