26/1/11

Σουμάχερ υποφέρει απο αρρώστια κίνησης!

Είναι 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής συνήθιζε να παίρνει στροφές με 300km/h δεχόταν απίστευτες δυνάμεις G και παρόλα αυτά λέγεται ότι υποφέρει
από αρρώστια κίνησης. Αυτή η φήμη κυκλοφόρησε στην Γερμανία και αυτός θεωρείται ο λόγος που ο 42 χρονος πιλότος είχε απογοητευτικές εμφανίσεις το 2010.

Λέγεται ότι ο teammate του Νίκο Ρόσμπερκ ο οποίος θεωρείται ότι ανήκει στην γενιά του 'Playstation' μπορεί να κάτσει για ώρες στον προσομοιωτή χωρίς καμία παρενέργεια ενώ ο Σουμάχερ φτάνει στους αγώνες σχεδόν άρρωστος και πρέπει να κάνει μια μίνι προετοιμασία για να συνέλθει.

Ο Νίκο Ρόσμπερκ τερμάτισε 7ος πέρυσι με πάνω από 70 πόντους διαφορά από τον Μίκαελ Σουμάχερ.Βέβαια η Μερσέντες απλά αρνήθηκε χθες ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Κατά την διάρκεια της καριέρας του ο Σουμάχερ ήταν ευαίσθητος στον προσομοιωτή κάτι που λέγεται ότι έχει μειώσει τον χρόνο που μπορεί πλέον να αντέξει σε αυτόν.Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας η ασθένεια του εξομοιωτή είναι πολύ συχνή σε πολλούς ανθρώπους σε πολλούς τομείς όπως τα αεροσκάφη, ο στρατός και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Άραγε γιατί μπαίνουν στον κόπο να μας εξηγήσουν για το πόσο απλή και συχνή ασθένεια είναι όταν κατά τα λεγόμενά τους αυτή δεν έχει να κάνει με τον Μίκαελ?

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου