18/1/11

Τέλος ο Κούπερ!

Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του Άρη υπέβαλλε το βράδυ της Τρίτης ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ επιβεβαιώνοντας τις φήμες που "κυκλοφορούσαν" τις τελευταίες ώρες.
«Μετά τα άσχημα αποτελέσματα, το καλύτερο για την ομάδα είναι η αποχώρησή μου. Η απόφαση μου αυτή πιστεύω ότι θα οδηγήσει στην αγωνιστική ανάταση της ομάδας», τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ γνωστοποιεί την παραίτηση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Αργεντινός τεχνικός πραγματοποίησε την παρακάτω δήλωση στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ:

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την αμέριστη συμπαράσταση και για την στήριξη που μου παρείχαν καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας. Παρόλα αυτά μετά τα άσχημα αποτελέσματα, το καλύτερο για την ομάδα είναι η αποχώρησή μου. Η απόφαση μου αυτή πιστεύω ότι θα οδηγήσει στην αγωνιστική ανάταση της ομάδας. Η απόφασή μου είναι αμετάκλητη παρά τις επίμονες πιέσεις και προσπάθειες των διοικούντων της ομάδας να με μεταπείσουν να παραμείνω στον Άρη.
Εύχομαι στον Άρη κάθε επιτυχία και υλοποίηση όλων των στόχων του».

Η ΠΑΕ Άρης από την πλευρά της θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ για την μέχρι τώρα προσφορά του στον σύλλογο και να του ευχηθεί καλή συνέχεια στην καριέρα του.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου